viernes, 17 de mayo de 2013

Happy Tree Friends



Aquesta és una série d'animació per a adults. Va ser creada per Rhode Montijo, Kenn Navarro,
i Aurbey Ankrum per a MONDO MINI SOWS. Destaca pel seu humor extremadament violent i sagnant que conrasta amb els seus personatges que són uns animals tendres. La série va aconseguir un gran èxit des dels seus inicis en 1999 en internet i va ser emitida per  primera vegada en televisió el 25 de setembre de 2006. Personatges: Cuddles, Giggles, Gatkat, Toothy, Lumpy, Petunia, Flaky ,Flippy,Nutty, Sniffles, Pop y Cub, Handy, The mole, Disco Bear, Lifty Shifti, Mime, Russell, Cro-Marmot, Splendid, Lammy i Mr. Pickels  i Truffles.
                                                                             
Aquesta sèrie m'agrada perque es molt divetida esta molt xula per als que els agrade l'umor fort.
Moltes gràcies per lletgir asto

David Gabaldón


4 comentarios:

  1. Aquesta série, va ser molt visitada en Youtuve. Aço si, és molt sanguina'ria i violenta malagrat que siguen dibuixos animats. La primera imatge en ver els dibuixos és de 'Oh que monos'. Però després veus que no és tan bonica la historia com creus.

    ResponderEliminar
  2. Aquestos dibuixos són un poquet macabros, perquèix molta sang i coses així. Però a part d'aquestes coses fan molta risa i a mi m'agradent molt.

    ResponderEliminar
  3. sòc el que ha fet açò i se m'ha oblidat posar un capítol. Busqueu "happy tree friends" episodi 42. ES molt bo, i si hos agrada observeu mes

    ResponderEliminar
  4. aquesta série m'agrada molt per la ficciò ès molt entretinguda.

    ResponderEliminar